Wordt deze email niet correct weergegeven?
Bekijk hem in je browser.
Succesvolle Infra relatiedagen Hardenberg
Op 2,3 en 4 februari vonden in de evenementenhal in Hardenberg de Infra relatiedagen plaats. Met totaal 18.746 bezoekers waren het 3 positieve dagen.

Op de stand van Inter-Techno was aanloop van zowel bestaande als potentiele nieuwe klanten. Het directe contact op deze beurs zorgt voor een nog betere band met de klant.

Ter promotie hadden we de Bobcat E10,E19 en E20 meegenomen. Op deze minikranen uit het lichte segment kregen we veel positieve reacties. Het comfort en de ruimte van de nieuwe cabines werden enorm gewaardeerd.

Overzicht Bobcat minikranen.
Atlas Weycor goes BIG
Na de introductie van de AR 105e een aantal jaren geleden gaat Atlas Weycor een nog grotere wiellader toevoegen aan haar progamma. Het gaat om de Atlas Weycor AR250e wiellader.

De machine zal voor het eerst te zien zijn op de Bauma in München van 11 t/m 17 april. Met de lancering van deze 14 tons wiellader zet Weycor een grote stap richting het zwaardere segment.

Voor de technische specificaties klik hier en voor meer foto's klikt u hier.

Wilt u meer weten over deze nieuwe Weycor machine? Mail dan naar info@intertechno.nl of bel naar 055-5425333.

Overzicht Atlas wielladers.
Nieuw Bobcat aanbouwdeel beschikbaar.
De Bobcat zandreiniger is effectief op natte en droge ondergrond en kan een gebied van 15000 m² per uur bewerken. Het afval wordt verzamelt in de trechter van 350 liter. Het vuil kan dankzij de hoge stortcapaciteit en het hydraulische trechterrooster eenvoudig in een vrachtwagen/container gestort worden.

De Bobcat zandreiniger is o.a. geschikt voor de volgende toepassingen.

• Openbare stranden/privéresorts en sportvelden (volleybal, strandvoetbal enz.) reinigen.
• Onderhoud van speeltuinen.
• Onderhoud van racebanen.
• Reinigen van boerderijen.
• Recycling/afvalsortering.
Bobcat S770 havenpakket
Eind februari is de laatste van totaal 3 Bobcat S770 schrankladers aan Zeehavenbedrijf Dordrecht geleverd. De S770 beschikt over een nieuwe Bobcat D34 T4 motor.

Deze 3 machines zijn aangepast naar de werkomgeving van de klant. Dit speciale havenpakket bestaat uit de volgende specificaties.

- 4 zware hijsogen rondom geplaatst.
- Verstevigde deur en achterbumper.
- Voorzien van een overdrukunit in de cabine.
- Het geheel in de bedrijfskleuren gespoten.

Ook benieuwd naar een Bobcat schranklader, of aanpassing naar uw werkomgeving. Mail dan naar info@intertechno.nl of bel naar 055-05425333
 afmelden